Veliki skandal zatresao ZVEZDE GRANDA: Darko Lazić prevario Sašu Popovića- “Za mene više taj lik ne postoji, ne spominjite mi ga, odmah mi skoci pritisak.”

Pjevač Darko Lazić spada u red onih mladih pjevača koji je imao zaista uspješnu karijeru pogotov od onog trenutka kada on pocinje karijeru u Zvezdama Granda. Tada je na vrhuncu bio i uspjehe iz dana u dan je samo nizao.

U tom trenutku kada smo ga vidjeli na sceni bio je zaista mladi simpatični dečko koji je svojim glasom i stasom osvojio veliki broj srca i fanova i to sve za kratko vrijeme. Karijera mu počinje da ide uzlaznom putanjom ali sve se poslije zaustavlja jer je u nekontrolisanoj kolicini poceo da pije alkohol, da koristi opijate i radi toga posao mu je patio ali takvo stanje nije bilo kada je pocinjao.

Kako smo iz medija saznali uvalio se u velike dugove zaista i problem je radi toga imao a nije znao ni kako sam da se iz toga isčupa koliko god se borio.

Tada u tom trenutku se dešava da ga prijatelji napustaju, njegovo ponasanje je bilo grozno, ni pocet onom momku od prije. Niko niej mogao da ocekuje da ce sve to toliko da ga promijeni. On nije htio pomoc nije htio da razgovara i samo je tu dolazio u trenutcima kada mu je bilo potrebno.

Iako ovo zvuči cudno i sam Saša Popović spada u listu izigranih od strane Darka i jasno je da u velikim problemima bio.

On je jedno vrijeme tu bio kao gostujući mentor. Ali u trenutku kada je nastupala njegova takmičarka Sanela, Darka tada nije bilo ni na mapi i svi su se pitali jel moguce da Sasa takav sef, moze to sve da toleriše i da pusta da radi sta god pozeli.