Sin Biljane Jevtić radi sve na tome da popravi porodične odnose koji se iz dana u dan ruše! MAJCI OVO PORUČIO- Ona ne moze da vjeruje da je ovo doživjela od njega!

Sin Biljane Jevtić i poznatog Ace Iliće je za kratko vrijeme postao jako popularan na društvenim mrežama. Sada njegovo ime mozemo da vidimo svuda u medijima i on je sada zaista veliki momak i on je odlucio naravno kao i veliki broj njegovih vršnjaka napraviti profil na društvenim mrežama. Naime on je mladić koji je školovan i obrazovan i svoje godine studija je proveo na Pravnom fakultetu.

 

Tokom studiranja je bio jedan od najboljih studenata u svojoj godini a roditelji su zaista jako ponosni na njega i stalno dobija riječi hvale. Jedno vrijeme se govorilo o tome da je jedna djevojka se borila i uspjela da osvoji njegovo srce ali ono sto je medijima uvijek zanimljivo bilo jeste odnos koji je on imao tada sa svojim roditeljima. Biljana i Aco su uvijek govorili da su kao roditelji jako privrženi, uvijek se trude da budu uz sina, a on je poslušan dečko koji je uvijek imao cilj ka kojem je hrabro gazio.

Iako su mu roditelji popularni on je radio na tome sto voli i sto zeli i radio sve ono sto je i sam mislio da je ispravno. Kao dečko jako je samouvjeren i mnogo bliski ljudi sa njim govore da je odgojen i da ima posebne dzentlimenske manire.