VELIKI ŠOK NA ESTRADI: Majka Seke Aleksić digla veliku buru- Niko ne moze da vjeruje da joj je ovo majka, JASNO JE SVIMA ŠTO JE KRIJE

Ona je naša poznata pjevačica po imenu Seka Aleksić i dugo godina je zaista na nasoj javnoj sceni. Ono sto je svima jasno jeste da se o njenom privatnom zivotu mnogo govorilo a i o njenoj proslosti. Seka je uvijek bila ta koja je javno hvalila svoju majku te je govorila da je njena majka zena majka i kraljica i da se uvijek kao lavica borial za njih.

O ocu nije toliko puno govorila, samo se zna da je tokom zivota volio mnogo da pije to jeste bio je alkoholičar pa je tako oan sa svojih 17 godina morala da krene pjevati da bi morala da zaradi novac za porodicu jer od njega nista nisu imali jer je sve popio. Sada se pojavila slika gdje se vidi kako njena majka izgleda.

Svima je sada poznato da se njena majka dugo vremena provlacila kroz medije radi njenog imena Ibrima. Ibrima je oduvijek bila uz svoju kćerku to jeste sa njom je bila i kada su se rodila oba sina a Seka je uvijek ta koja je bila posvećena porodici. Ona je rijetko kada objavljivala slike sa majkom jer je cuvala svoju intimu.