OVO JE VELIKI ŠOK- Nakon svega što su skupa prošli, Jelena ga ostavlja! ZAR SE DEŠAVA OVO

On je najbolji teniser na svijetu a njegovo ime je Novak Đoković a njegova supruga je uz njega 15 godina. Njihova ljubavna prica je zaista prava idila a malo ljudi znaju da su oboje prije ovog odnosa imali partnere ali jedno drugo su pronašli sve jedno u drugom. NAjvažnije je tokom zivota da imate pored sebe pravog partnera a to je pola puta do uspjeha u zivot.

Dok je Novak bio u vezi sa Lidijom Jelena je bila sa jos jednim tenisreom a to je Ivan Bjelic koji je svima poznatiji kao Gile. Ova veza nije potrajala ali i Jelena i Gile su bili tada jako mladi.

Nakon raskida sa partnerima Jelena je sreću pronašla pored Novana dok je Ivan tada se upustio u vezi sa glumicom Hristinom Popović. Iako su pokusavali ali njihova veza nije opstala. Nakon nekog vremena shvatili su da nemaju zajednički interes i vrijednosti za održavanje veze nisu isti.

Pisanje medija u Srbiji sada govore o tome da Jelena je na putu da ostavi Novaka a cini se da je kriza u vezi. U ovim trenutcima Novakova majka smatra se glavnom odgovornom. Iako Jelena nikada nije mislila da ozbiljno ode zauvijek ali imala je probleme sa Novakom, puno padova.