Veliko slavlje na estradi: Ana BEKUTA ženi sina! Kada vidite kako se sredila prepoznati je nećete moći! MLAĐA JE 15 GODINA!

Kada pogledamo situaciju oko nas o privatnom zivotu poznatih osoba jasno nam je da se oni trude da se o njima što manje zna. Posebno su u medijima bitne i jako zanimljive priče vezane za tuče, ispade ili neke probleme skrivene. Sada imamo jednu temu o kojoj se mnogo govori a pogledajte i vi o čemu se ovdje radi!

Mi sada govorimo o situaciju Ane BEKUTE i njenog sina kojeg je ona nažalost odmah po rođenju morala da da a onda su mediji počele da rade na tome da saznaju kakav je to njegov odnos sa majkom to jeste da li je i Ana Bekuta i dalje sa njim. Svima je paznju privukla vijest da je pjevačica se suprostavila izboru svog djeteta i rekla je da ne treba da se dešava razvod te da je jako bitno da se porodica drži i da se ne raspada ni radi bilo kojeg problema.

Svi ljudi koji su bliski sa njim znaju da je Igorov brak završio 2006 godine i da je od tada njegovo srce osvojeno od strane Tamare iz Ništa. Njihovo druženje koje je ne početku bilo je pokazalo da se tu nešto dešava. Njih su zajednički prijatelji upoznali i od tada počinje sve.

Igor je duzi vremenski period u vezi sa Tamarom a obje porodice su primile sa osmjehom ovu vijesti. Mlada dama iz Niša dolazi iz jako pristojne porodice a to je za Igora jako bitno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *