Svi se pitaju- Kad prije dragi Duško? Nju je doveo odmah u svoj dom, Nika i Atina zanijemile od šoka! NIJE DUGO ČEKAO? (foto)

Jedna od vijesti koja se u javnosti spominje često jeste razvod koji se desio između pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška sa kojim je ona bila 14 godina u braku a u tom braku je bilo svega, mngoo problema i turbulencija i padova i uspona a u tom braku su dobili dvije kćerke. Njihov brak je bio na klimavim nogama posebno od trenutka od onog što se dešavalo sa Ognjenom Vranješom i nakon Božića kada Jelena prijavljuje nasilje u porodici i nakon toga se dešava nova situacija a to je njeno priznanje da se čeka razvod.

Svii koji njega znaju, znaju da pored kćerke Atine i Nike u srcu mu je Katarina. Naravno to niej skandal nego je najveći skandal njegova rođena sestra u Zrenjaninu koja ima kžerku Anju. Mada od početka nisu bili klasični brat i sestra jednostavno zivot ih je naveo an to da oboje vode računa svojoj majci Nikoleti. Katarina je zaista od prvog dana jako bliska s Jelenom i sa njom provodi dosta vremena. U najvećim problemima ona se trudila da to curice ne osjete, jednostavno je radil ana tome da na par dana uzme djevojcice da bi Duško i Jelena riješili probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *