Veliku grešku su napravili ljekari, od stresa sam ostao bez kose! SUPRUGA LJUBE PERUĆICE OPERISALA T UMOR! Poslije velike sreća, stigla tuga

Iako Ljuba je osoba koja uvijek u javnosti pokazuje samo osmjeh i ne pokazuje neke nedeće koje mu se dešavaju, tokom gostovanja u emisiji Nova je rekao nešto što ga zaista potreslo a ovo se nije toliko i znalo. NAime radi se o njegovoj supruzi Katarini koja je operisala tumor koji je za nju bio bas problematičan, Postoji mogucnost sada da su ljekari odgovorni za njenu postoperativnu njegu. Operacija uklanjanja benignon tumora, to jeste ciste na jajniku je ila intervencija da se rijesi stanje ali to je uticalo i na njenu plodnost. Ono sto se zna jeste da se nakon tih operacija zenina plodnost poveca. Kao dio njene propisana joj je terapija ali to se nedaju trudnicama. Ona je tada dobila kontraefekt kao neke simptome menopauze.

Mi smo najprije odlucili da ovu informaciju cuvamo za sebe i onda smo odradili veliki broj testova koji su bili veliki stes. Nakon sto je moja supruga dobila trecu dozu hormona ocekivali smo dalje korake. Umejsto toga predpostavili su joj neplodnost ili in vitro oplodnju nesvjesni toga da je ona vec trudna. Ovo iskustvo ne bi pozelio nikome jer je bio jako veliki stres. Tokom cijele trudnoce molili smo Boga i ja i supruga. Noc za plakanje noc za moljenje.