DARKO LAZIĆ ZAVRIŠTAO OD BOLOVA, savija se, kuka i moli! “NE mogu da ustanem, zar ponovo pakao da prolazim.” (FOTO)

Poznati pjevač Darko Lazić je ponovo imao peh jer je završio u bolnici i morao je sada da uradi zatezanje koze. Lazić je morao da miruje da se ne bi desilo neke komplikacije ali naravno da on kakav je to nije mogao da ispostuje pa je doslo ponovo do krvarenja i radi toga je morao da se vrai za bolnicu.

Darko je odlucio da snimi lajv na svom Instagramu gdje se vidi da lezi u krevetu a drustvu mu je pravila nova supruga. U jednom trenutku se vidjelo da je jaukao od bolova ali je otkrio i sta se desilo ali jasno je bbilo da je jako blijed i iscpljen.

Ovdje zatočen moram da budem sve dok se krvarenje ne smiri ali ne mogu da ustanem. Sta da radim moram da se nadam da cu da budem dobro. NAdam se tome. Nemiran sam bio a moram da pohvalim ljekare jer su zaista sve dobro uradili.

Supruga je pored mene, gleda lajv a vjerujem da sam joj puno ljepsi preko ekrana..- kroz smijeh je rekao Lazić pa je i rekao: “Ma neka i pisu lose komentare to me ne zanima oni su tu da bi i pisali. Takvi ljudi ne zele sebi dobro ali zelim im sve najbolje zaista.”