Više to nije tajna- KONAČAN DATUM KADA CECA NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Saša Popović intezivno trazi zamjenu

Cecin odlazak iz projekta Zvezde Granda nekada je bilo strogo čuvana tajna ali sada je to otkrio niko drugi nego glavni covjek Zvezde Granda Saša Popović. Dok traje 17. sezona ovog muzičkog takmiečnja Popović ima i dalje veliko samopouzdanje o gledanosti ovog projekta.

On je uvjerio sve fanove emisije, da ce promjene koje ce se desiti biti isto uzbudljive a odmah je bacio speulaciju na mogucnost odlaska nekog iz zirija. Na sreću, na veliko odusevljenje publike taj ishod je izbjegnut. Prema Popovićevoj izjavi malo je vjerovatno da ce se desiti promjena. Ceca je u Zvezde Granda odlucila da tu ostane.

 

Sasa je u emisiji “PREMIJERA” izjavio o tome iako se govorilo da ce otici MArija Šerifović, ipak o tome nije htio da govori. Mnogi članovi zirija tu su dugo. Sto se tice Marije ona ulazi u sedmu ili osmu sezonu.

Svi smo jedva cekali dolazak nove sezone, i odlucili smo da ostavimo svoj trag. Marija je sama zvala i raspitivala se o planovima o novoj sezoni. Sada ima sigurnost da ona i dalje ostaje sa nama i da gazimo samo naprijed. Vjerujemo da ce ova pozitivna putanja da nastavi i opstane jer je Saša rekao da i Ceca ce tu da bude jos tri godine sigurno.