“Vjernica je sina napustila tik pred VJENČANJE…”

Nakon sto ga zarucnica napusta prije njihovog vjencanja koje je odavno bilo rezervisano on je dozivio jako veliku depresiju koja je trajala preko pet godina i nije mogao da se oporavi radi svega toga. Prije pola godina zivot mu se okrece i to pozitivno jer je uplovio u vezu i nasao je novu djevojku. Njeno ponasanje je bilo malo grubo, dosta manipulacije oko svega je bilo i jako je negativno raspolozenje oko nje bilo.

Kada smo saznali za zaruke, ja sam se jako posvadjala sa njim, i u lice sam mu jako hrabro rekla da nas napusta jer se upustio u vezi sa njom. Nakon 2 dana oni su iznenada prekinuli a onda sam cula i zvono na vrata. Dok sam odgovarala jako sam se iznenadila kada sam vidjela njegovu djvojku kako stoji ispred mene.

Imala je monolog koji je trajao do 20 minuta a ona je govorila da je jako ljuta jer nema roditeljske podrske njen partner te je govorila da je on jako tuzan radi toga pa je i sam odlucio da bi trebao da se distancira od nas kao od roditelja, Moj bijes je toliko veliki bio da sam podigla glas radi toga svega.

Slusajuci nju shvatila sam da je moj sin pronasao pravi srecu. SAda pored sebe ima srecu, blago i pravo prijateljstvo jer je ona uz njegai slijedi ga.