ZATVORITE OČI I UBODITE PRSTOM U KRUG: Broj koji ste pritisnuli otkriva budućnost! PROVJERITE

Nostradamus, poznat po svojim proročkim darovima, intrigirao je mnoge svojim proročanstvima koja su obilježena inteligentnom upotrebom metafora. Njegova tehnika proricanja koja uključuje kružni oblik ostala je tajnovita, iako za to nema čvrstih dokaza.

Kako bi se učinkovito koristio Nostradamusov krug kao alat za proricanje?

Mnogi su otkrili da je kružna metoda proricanja jednostavna i pouzdana. Ako želite isprobati, evo koraka koje možete slijediti:

Usmjerite svoju pažnju unutra i fokusirajte se na pitanje koje vas zanima. Zatvorite oči i mentalno ili fizički usmjerite prst prema označenom krugu na slici ili dokumentu. Odgovor se određuje brojem na koji vaš prst na kraju stane.

Odgovori unutar Kruga su sljedeći:

1 i 2: Pozitivni odgovori s različitim stupnjevima okolnosti i vremenskim periodima.
3: Ako ih mudro koristite, dostupni resursi će nadmašiti vaša očekivanja. Trenutno ste pod sretnom zvijezdom, pružajući vam povoljnu priliku. Važno je zaštititi svoju sreću ne dopuštajući da tuđa mišljenja utječu na vašu dobrobit.
Kada naiđete na prepreke u rasponu od 6 do 7, potrebno ih je pažljivo pristupiti. Međutim, od 8 do 10, bitno je biti oprezan i izbjegavati da vas zavedu površni izgledi.
Možda je prerano dati konačan odgovor, stoga razmislite o revidiranju pitanja ili strategije od pitanja 11 do 13. Poduzimanje akcija i pokazivanje inicijative ključni su za postizanje uspjeha, kako je naglašeno u točkama 14 do 16.
Uzmite trenutak za introspekciju i razmislite o usvajanju novih perspektiva. Ne oklijevajte iskoristiti priliku za sreću i ostvarenje koje je pred vama.

Korištenjem ovog drevnog pristupa, imate priliku proniknuti u moguća rješenja za svoje dileme i pitanja. Bez obzira na vaše stajalište o proricanju, uključivanje u mentalne vježbe poput ovih može biti iznenađujuće putovanje samoispitivanja i samootkrivanja.