“Služi me dok sam živ, imam dosta para, nećeš se nikada pokajati.” Udala se za starca u Njemačkoj a kada je UMRO šok se desio!

Vjerujemo da ste do sada imali priliku da vidite vijesti koje se vrte na internatskim portalima kako se neke zene udaju ili djevojke i to urade radi zarade. Vecina njih su jako imućni ljudi u poznim godinama i zaista imaju mnogo novca i velike mirovine.

Doda li se tome da imaju velika imanje ili neke velike farme zivotinje koje je na selu sa teskim strojivima, i ne trebate se cuditi jer je to normlano. Osim toga sada pricamo o zenama u inostranstvu koje se udaje za starije ljude u nadi da ce tako dobiti drzavljanstvo i tako i dobiju. SAda jedna prica o nasoj zeni koja je napravila ovo u Njemackoj ali nije se ona toliko dobro provela.

“2014 GODINE STIZEM u Njemačkoj i radim 3 mjeseca i zaradim novac za novi auto i takve stvari. Imala sam brijacnicu u Bosni ali sam to zatvorila. Dosla sam raditi, nekog sam sluzila i to sam radila jer sam mogla. Kada ja dodjem postoji zena i koja mene sluzi. Mama mi je davala pare da se vratim a ja sam rekal ne zelim. ” Hana zivi  i radi u Njemackoj sada 10 godina,

Kako je govorila sama kada je stigla u Njemacku ona je bila ispunjena strahom jer nije razumjela jezik i sve je uzimala zdravo za gotovo.”Dva ili tri tjedna kada sam stigla jedan tip me odveo u restora. To je restoran koji je drzao nas momak sa Kosova i govorio je Srpski. Tip nas je posluziop. Ja sam tada bila uplasena, nervozna a on je predlozio da mi cuva papire, da ce me ozeniti ali da ima uvijet a to je da ga sluzim dok je ziv da djeca ne bi morala.

Za to vrijeme njeni roditelji nisu imali pojma kroz sta ona prolazi i nije nikada htjela nista da kaze. Na kraju se udaje za muskarca u 80tim godinama a kasnije saznala da ima tri sina odrasla. On je umro nedugo nakon toga. “Kada je umro sjedila sam za stolom sa sinovima i rekla je: “RECITE mi ako sam uzela nesto sto nije moje. Iako je on bio u 80 tim godinama jako je aktivan bio i mnogo smo puovali.