Zavoljeli smo je kad je glumila preslatku Elif: Evo kako danas izgleda i u kojoj ulozi najviše uživa

Gledatelje diljem regije oduševila je turska emisija “Elif”, prvenstveno zbog simpatične djevojke koju je oživjela Isabella Damla Güvenilir. Isabella, koja je rođena 2009. u New Yorku, ima oca Amerikanca koji je i političar i biznismen podrijetlom iz New Yorka, dok joj je majka turskog podrijetla.

Sudeći po fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, vidljivo je da je petnaestogodišnjakinja procvjetala u zanosnu mladu ženu.

U vrlo natjecateljskom procesu izašla je kao pobjednica i osigurala si željenu ulogu Elif. Sjećanja na snimanje ove serije zauvijek će imati posebno mjesto u njezinu srcu, posebice jer je imala jedinstvenu priliku odrastati uz iskusne kolege na setu.

Isabella je jako ponosna na svoju obitelj, posebno na sestru s kojom je u Sarajevu boravila punih godinu dana. Usporedo sa studijem, Isabella uživa u svojoj novostečenoj ulozi tete, budući da je njezina sestra prošle godine na svijet poželjela sina. Isabella posvećuje dovoljno vremena zbližavanju sa svojim nećakom i često dijeli divne fotografije njihovih zajedničkih avantura.