ŽENA JE GAJILA OVO NA LEĐIMA: Kada je doktorka uzela špric i bocnula, shvatit ćete zašto je SNIMAK pregledalo 33 miliona ljudi!

Nakon što je nekoliko godina trpjela veliku crnu mrlju na leđima, jedna je žena konačno odlučila potražiti liječnički savjet od dermatologa kako bi utvrdila njezinu prirodu, samo da bi se susrela s neočekivanim otkrićem.

Nakon što je bezbroj godina trpjela postojani crni prišt na leđima, starica od 85 godina konačno je odlučila da ga se riješi.

U nastavku pogledajte video i uvjerite se sami.

 BONUS TEKST:

Slično kao i drugo voće, banane često dolaze s naljepnicama koje se obično uklanjaju prije konzumacije i uglavnom prolaze nezapaženo.

Oznake dodijeljene voću imaju ključnu svrhu pružajući vrijedne pojedinosti o metodama uzgoja. Uz naziv proizvođača, naljepnica bi također trebala sadržavati brojčane podatke koji naglašavaju korištene specifične prakse uzgoja.

Voće koje je uzgojeno korištenjem sintetičkih gnojiva može se identificirati posebnim sustavom označavanja. Kada pregledavate naljepnicu uz naziv proizvođača, obratite pozornost počinje li četveroznamenkasti kod s brojevima tri ili četiri. Na primjer, limunima je dodijeljena šifra 4033, dok su banane označene kao 4011.

Kada naljepnica prikazuje niz od pet brojeva, pri čemu je početna znamenka devet, to znači da je voće organski proizvedeno, što znači da je uzgojeno prirodnim putem i bez upotrebe pesticida.

Kada izjava počinje znamenkom “8”, to znači da je hrana podvrgnuta genetskoj modifikaciji (GMO). Primjer za to bila bi sorta banane označena kao 84011. GMO, što je kratica za genetski modificirane organizme, obuhvaća organizme čiji je genetski sastav modificiran genetskim inženjeringom.

Uzgoj, prodaja i konzumacija genetski modificirane hrane u Srbiji je strogo zabranjena, a zakonom je propisano ograničenje od 0,9 posto na prisutnost GMO-a u proizvodima biljnog podrijetla.