Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi: Ljubavnik Tanje Savić iznio užasne detalje švaleracije, poznati je pjevač i svi ga znate! (Foto)

Prema dosadašnjim medijskim pisanjima, bivši dečko Tanje Savić navodno je bio u braku, a istovremeno je uživao s pjevačicom.

Kako se navodi, pjevačica je dvije godine bila u ljubavnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem zvanim Bađi. Međutim, navodi se da je pjevačica bila upoznata s njegovim bračnim statusom, zbog čega se suzdržala od javnog obraćanja ovoj temi. Nedavno krštenje koje je organizirao pjevač Emir Habibović poslužilo je kao podsjetnik na romansu između njega i bivšeg dečka Tanje Savić, jer je bio među brojnim uzvanicima na događaju.

Kako prenosi magazin “Svet”, proslavljena pjevačica odlučila je preskočiti spomenutu proslavu, možda kako bi izbjegla suočavanje s prošlošću koju želi ostaviti iza sebe. Opće je poznato da je bila duboko zaljubljena u Bađija, čak i bez obzira na njegov tadašnji bračni status. Tanja je od samog početka znala za moj bračni status i nijednom nije spomenula ideju o razvodu. Možda je shvatila da nemam namjeru učiniti taj korak. Naš je odnos bio lišen ikakvih izgleda za budućnost. Pobrinuo sam se da je ne navodim niti da joj dajem lažna očekivanja. Tijekom našeg zajedničkog vremena bio sam pretežno pijan, što je uzrokovalo značajnu prazninu u mom sjećanju događaja. Tijekom kratkih trenutaka triježnjenja, savjest me teško opterećivala. Duboko sam žalio što Tanji nisam posvetio pažnju koju zaslužuje i ne mogu se sjetiti da sam joj ikada išta pružio. Upravo iz tih razloga donio sam tešku odluku o prekidu naše veze jer mi se činilo nelogičnim da uz sebe držim mladu i talentiranu ženu u sadašnjem stanju.

Kako piše “Svet”, zahvalio je Tanji na nedostatku dramatičnih sukoba i materijalističkih zahtjeva. Kada je istina izašla na vidjelo, njegova supruga je čak šaljivo izjavila u javnosti da je “njezin muž dovoljan za njih oboje”. Međutim, pjevačica je bila nezadovoljna Bađinom sklonošću da sve otkrije novinama, zbog čega se osjećala duboko razočarana i, čini se, nespremna za ponovni susret s njim. Vrijedi napomenuti da se susret Tanje i Bađija dogodio u vrijeme dok je pjevačica gostovala u “Zvezdama Granda”. Nakon prvog susreta uplovili su u dvogodišnju ljubavnu vezu koja je prekinuta kada je Tanja počela hodati s Darkom Filipovićem. Tijekom tog vremenskog razdoblja, kad god bi je ispitivali o statusu veze, Savić je stalno priznavala da ima dečka, no uvijek je oklijevala otkriti njegov identitet.