ZNATE LI ŠTA ZNAČI 0ZNAKA LEPTIR NA VEŠ MAŠINI: Ve0ma je korisna, a mnogi je ne k0riste

Mnogi pojedinci ne iskorištavaju prednosti mnoštva značajki koje nude perilice rublja. Osim toga, znatan broj ljudi nije svjestan predviđenih funkcija ovih nekorištenih značajki.

Tražeći pojašnjenje o uređaju, korisnik Twittera naišao je na zbunjujuću ikonu “leptira” i odlučio zatražiti objašnjenje ostavljajući komentar u za to predviđenom odjeljku.

Kako je izvijestio časopis City, jedna se osoba obratila društvenim mrežama s upitom, tražeći retweet kako bi razotkrila značenje iza simbola leptira otkrivenog na perilici rublja. Ova je objava izazvala značajan interes i brojne komentare.

Iako je bilo onih koji su duhovito smatrali da simbol prikazuje “leptiriće u trbuhu”, bilo je i pojedinaca koji su shvatili njegovu pravu svrhu – specijalizirani program namijenjen nježnom čišćenju osjetljivih predmeta poput svile, satena i zavjesa.

Proizvođač je razvio program “leptir” posebno za artikle koji nemaju veliku prljavštinu, što rezultira kraćim trajanjem. Njegova primarna svrha je delikatno čišćenje odjeće pomoću mlake vode i uključuje ciklus centrifuge pri maloj brzini.

Jeste li se ikada zapitali o značaju simbola leptira na perilici rublja?