ZA MEKA STOPALA POTREBNA SU VAM SAMO 3 SASTOJKA IZ KUHINJE: Potopite noge u ovu smjesu na 15 minuta i recite zbogom ispucalim petama

Zimi se stopala često zanemaruju, što dovodi do razvoja grube i ispucale kože.

Obraćanje pažnje na održavanje pedikure i njegu stopala ima veliku važnost. Dopustite nam da predstavimo jednostavnu, ali vrlo učinkovitu metodu za izvođenje ovog tretmana u udobnosti vlastitog doma.

Ljekovita mješavina za njegu stopala sastoji se od samo dva osnovna sastojka i to:

Za postizanje željene gustoće preporuča se koristiti količinu od 2 do 4 šalice mlijeka pomiješanog sa sodom bikarbonom.

Budite oprezni pri zagrijavanju mlijeka, pazite da ne postane prevruće. Zagrijano mlijeko premjestite u lavor dovoljne veličine da u njega stanu obje noge. Nakon otprilike 5 minuta unesite sodu bikarbonu i stopalima dobro promiješajte sastojke. Uronite kožu u tekućinu, obraćajući dodatnu pozornost na područja koja su deblja i žilava. Ako potpuno uranjanje nije izvedivo, nježno masirajte ta područja mliječnom mješavinom.

Nakon što ste se prepustili trenutku opuštanja i čistog užitka, nastavite s čišćenjem stopala ispiranjem umirujućom toplom vodom. Nježno ih osušite tapkanjem i pripremite se svjedočiti vidljivim rezultatima koji će se očitovati već nakon samo jedne sesije.