ZNATE LI ŠTA ZNAČI KADA SANJATE ZMIJE? Nije ono što ste mislili-NE sprema vam se dobro (FOTO)

Skoro da nema ni ti jedne osobe koja ne voli da cita sanovnike ida gleda sta im se to desava. Da li ste vi osoba koja voli da tumaci svoje snove , koja uziva u tome? Mnogi se jednostavno i ne usude jer misle da bi moglo to da im dan pokvari a mi danas donosimo znacenje ako sanjate zmije. Ako sanjate zmiju jedno je u tome sto posto sigurno a to da vam se ne sprema dobro nikako.

 

Oduviekk su nasi stari govorili o tome da nije dobro nikako sanjati zmiju da je to jako lose, te da imate tu neprijatelje medju vama a to je “dusmanin” koji ne zeli vam dobro i sprema vam sve i svata. Ukoliko sanjate zmiju sa kojom se fizicki borite to znaci da se svim silama vi operite emocijama i nekim promjenama u zivotu koje se desavaju.

Situacija da sanajte zmiju kao kucnog ljubimca to znaci da vam neko blizak sprema nesto jako lose. Pored toga ako sanjate divlju zmiju to pokazuje na strahove i brige koje mogu jako lose da zavrse i po vas.

 

Ako se u snu borite sa zmijom pa je vi pobjedite a stvarnosti ce te da pobijedite tada neprijatelja a ako vas pobijedi jasno je da ce vas u svemu ovome neprijatelj da nadjaca,