Zorica Brunclik se guši u suzama radi zeta, za sve kriva supruga KEMIŠA! Pogledajte kakva bura im se dešava (FOTO)

Zet nase velike pjevacice Zorice Brunclik je bio u jednom lokalu i to na promociji pjesme “put do pakla”a ovaj put je tu Milos Vujanovic okupio mnogo svojih kolega a tu je bila i naravno svekrva kao velika podrska pa je ispricala kako se to slazu njen zet i kcerka i koliko je ona upoznata sa svim tim.

“Od svega je najvaznije da se oni jako vole, dobro slazu i da u tom odnosu donose plodove. Pjesma uzbudjenje je proslo jer su bili zaljubljeni i bez razmisljanja su uradili sve sto zele a onda se rodio Milika i sve je jednostavno smjestilo se na svoje a tada asm rekla: “Zete edom ti pa ja ajmo da razgovaramo, kako nas poznaju.”- rekla je Diva u razgovoru za medije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miloš tada nije plakao ali sam plakala pa nekoj od pjesama sa CD jer je Miroljub tacno  znao sta on i kako moze. Rekao asm Milosu kada mu kaze da nesto ne moze sto on misli da moze da ga jednostavno vrati da mu pokaze da sve on to moze i da ne place. Kada je rekao da nece da place rekla sam da cu ja da placem radi njega.- rekla je Zorica te je priznala da je privatni zivot daleko odvojen od posla i to duzi vremenski period.