10 godina živjela sa oženjenim čovekom! NAKON NJEGOVE SMRTI SUPRUGA MU JE NASLIJEDILA SVE A ONA JE OSTALA BEZ IČEGA!

Ana Bekuta je nasa poznata pjevačica koja je postigla zaista dobru karijeru sa svojim talentom i vokalnim sposobnostima te je ona trudila se da uvijek sačuva svoju privatnost. Njene ljubavne zgode su privukli paznju svih pojedinaca. Poznato je da je Ana Bekuta bila u ljubaznoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem koja je zavrsila nazalost njegovom smrcu. Prije nego li je Mrku upoznala ona je bila vanbraćnoj zajednici sa Prejom a to je talentovani bubnjar. Njihovi putevi su se spojili 1981. godine.

Kasnije ona stupa u vezi sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. KAda je pocela vezu sa Milutinom Ana je bila slobodna zena ali informacije da je Milutin bio u braku kada je imao vezu sa pjevacicom. Iako su negativni komentari svuda oko njih bili Ana i Milutin nikada nisu pokleknuli pred utiscima. Više puta su pokazali koliko se vole. Kada je Milutin preminuo prije 2 godine, sve sto je imao ostalo je njegovoj supruzi a Ana je ostala bez ičega. Onda se i Ana oglasila na društvenim mrežama i govorila kako je bole rasprave o Milutinovim stvarima.

Govore da sam ja zena bez bogastva ali ne osoba koja je 40 godina provela radeci. Mozda je to tesko shvatiti ali moj je uspjkeh bio veci nego Milutinovom. Ja sam mudro ulagala i zivjela ravnomjerno kao i prije. Sve sto je njegovo sa pravom je pripalo supruzi i ja nemam nikakve sumnje u to.