Ovo je dvorac koji je “SRPSKA MAJKA” sagradila roditeljima- Mirina i Slobodina kuća nakon renoviranja zablistala celo Žitorađe

U predivnoj vili koja se nalazi preko put Crvene Zvezde zivi Srpska majka Ceca. Njena porodična rezidencija iz njenog mjesta Žitorađa podsjeća sada na moderan zamak i zaista raskos se vidi.ž

Od samog pocetka Ceca je oduvijek bila zahvalna na podršci od svoje porodice i sada je jasno da je ona odlucila da im uzvrati lojalnost tokom svih ovih godina koji su oni njoj pruzali.

Paparazzo Lov je odlucio da snimi tu raskosnu vilu koja se iz pticije perspektive zaista vidi i koja je toliko fascinantna. Pripremite se i vi da budete zadivljeni ljepotom od ove vile i cijelog okolnog područja koji je sređen te su mnogi rekli da ovo izgleda kao dvorac iz Diznijevih bajki.

Poznata pejvačica i njena sestra Lidija su odrasli na ovom dinom mjestu. Njeni roditelji Mirjana i Slobodan i dan danas zive na istom mjestu, jako im je lijepu tu i nisu htjeli nikada da se presele.

Imanje im je u centru naselja i okruženo je visokom ograđenom površinom gdje imaju maksimalnu izolaciju. Moze da se vidi da su radi svoje sigurnosti postavili i oko kuce dosta video nadzora.