NEKADA velika misterija a danas LEPOTICA OD ČIJE LEPOTE DAH STAJE! Supruga Dragana Bjelogrlića, prava Srpska Monika Beluci! (FOTO)

Poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić je ime koje je poznato svima. Tokom zadnjih 30 godina on je postao poznata i značajna figura u području glume i filmske produkcije a njegovi filmovi kao sto su “Crni bombarder” “Dva sata kvalitetnog programa” su njega stavili na temelj ikone. Nedavni filmovi “Toma” i “Čuvari formule ” su ucvrstili njegov ugled zaista.

Svi koji ga vole zovu ga Bjela a on je oduvijek jako posvećen svojoj profesiji dok u slobodno vrijeme radi na ostvarivanju pravde sa svojim kolegama. Ipak ono sto je manje poznato jeste da njegova suprgua podsjeca na glumicu Monicu Belluci. MAja Bjelogrlić, je Bjelina zivotna partnerica preko 25 godina a sa njim je dobila i djecu Miju i Alekseja. Iako Maja nije u mediji cesto moze se vidjeti da njena ljepota je nestvarna.

 

Maja i Dragan su se upoznali tokom saradnje na jednom poznatom projektu, te su tu razvili veliku i duboku vezu i veliku ljubav. Maja je imala uspješnu manekensku karijeru a njen izgled i dan danas traje. KAda se pogleda na zivot unazad glumac svoju sreće prepisuje supruzi jer kako kaze sretan brak je uspjeh za sve. Brizna je majka i dobra prijateljica i jako velika podrška kada mu je potrebno.