ALJOŠA poznatu pjevacicu ostavio ispred oltara i slomio joj srce: POGLEDAJTE JEDINU sliku sa svadbe koja je sve sokirala

Njeno ime je Mitrovic Sonja a svima je poznata bila po nadimku Hani kako su prenijeli mediji krajem 90 tih godinama imala karijeru kakva se samo mogla zamisliti i svi su joj na tome mogli zaviditi. Ona je tada nizala hit za hitom ali pored toga i dalje je poznata bila jer je ona bila bivsa supruga Zeljka Mitrovica. Oni su kao plod svoje ljubavi tada dobili dvoje djece kcerku i sina.

Sci su se sada vratili u proslost kada je ona 1996 godine izdala pjesmu po imenu “ne dajem te nikome” Ovo je tekst koji je pisan Dragan Brajovic i mozete da vidite da su oni zajedno odluculi da snime spot a ona je za spot odabrala Aljosa sa kojim je glumila tada svadbu. On je nju ostavio pred oltarom a sve se moze vidjeti i na video snimku koji se nalazi u ovom clanku a ljudi su uvijek pisali i govorili da je on veliki zavodnik a prije svega bio je dobar i cijenjen glumac po svemu.

 

 

Ovo je vrijeme sada kada se mozemo svi sjetiti nekih hitova koji su odavno zaboravljeni ali ovo je prava prilika da ih se sjetite i ponovo prozivite.