Pretezak period za CECU! Nije bila spremna za njegov odlazak! BIO JOJ PODRŠKA,RAME ZA PLAKANJE ALI OTISAO JE…

U ovim jako izazovnim trenutcima Ceca je imala neke ljude kojima je vjerovala i sa kojima je bliska bila. Ona je trazeci utjehu potrazila i utociste medju zidovima manastira Rajinovac. Sada je utjehu nasla i spokoj u svetim odajama Hrama Svetog Save koja se nalazi u Beogradu.

Zadnjih godina na duznosti starjestine od Hrama Svetog Save je presla igumanija manastira. Naime Episkop Stefan Saric je duzi vremenski tu na duznosti te ima i veliko povjerenje u Ceu. ona ga je ucinila jednim od povjerenika od njenih suza.

Vladika Stefan ne samo da je ispunio ukogu CECINOG Duhovnog vodje vec je i sa njom ostvario veliko prijateljstvo i jako cesto posjeduje kucu od porodice Raznatovic i sa njima je napravio jako lijepo vezu. Ali kako su sada mediji sada potvrdili Veljko Raznatovic koji je poznati Srpski reprezentativac i nece moci da sudjeluje u prigodi koja ce se desiti to jeste susret sa Episkopom Stefanom u Beogradu.

Ovo je situacija i nesretna okolnost od njegovog skorog odlaska kao i njegovom nedavnom uspjehu kod osiguravanja bronzane medalje na Europskom boksackom prvenstvu.  Sada je donesena nova odluka da se svestenik premjesti za Moskvu.