Anu Bekutu snimili ispred bolnice- Jasno se vidi da je u nikad gorem stanju! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA BLIJEDO, UMORNO! (VIDEO)

Prije samo nekoliko nedelja pjevacica Ana Bekuta je nestala sa malih ekrana pa su svi koji je vole i postuju se uznemirili i pitali su se sta se desava sa njom. Ona odsustvuje iz takmičenja Zvezde Granda pa su se pojavila razna nagađanja sta se to desava sa njom, pa je to sve islo iz krajnosti u krajnost jer ona nije dala objasnjenje nikome.

Jedni su govorili da je pjevačica otputovala u inostranstvo da bi se podvrgla nekim estetskim intervencijama dok drugi su govorili da ima porodicne probleme a treci da je jako bolesna i da o tome krije se.

– ne zelim da dijelim sa medijima o cemu se ovdje radi ali situacija zaista nije naivna. Ana ima probleme. Prije tri sedmice je hitno operisana u Austriji i bori se sada za svoje zdravlje.” ov o su rijeci bliskog prijatelja od Folk pjevačica i svi se nadamo da ce sve ovo da dobro prodje.

Kako je rekla zdrastveni problem je slucajno otkrila ali sva sreca na vrijeme. Operacija se morala desiti i obavljena je u Beču.

Srecom Ana je oduvijek bila jako pozitivna. Bliski prijatelji znaju koliki je ona borac. Sigurni smo da ce ona da bude jaka i da izadje kao pobjednik.

Ani Bekuti zelimo brz oporavak i dobro zdravlje prije svega. Ona je rekla da se svim poslovnim obavezama vraca u maju.