Pogledajte kako je Maja Marinković izgledala u srednjoj školi bez i jedne estetske operacije! U OVOM JE STIGLA NA MATURU, PROFESORI U ŠOKU

Ono sto je svima siguruno i jasno jste da je Maja Marinković stekla veliku slavu kao ucesnica rijaliti program i tako se moze vidjeti da je svoj izgled mijenjala do te mjere da je sada neprepoznatljiva. Siroke narodne masu su naravno komentarisali njene stare slike i govorili da je u roku od tri godine promijenila licni opis i kako je morala sto posto da mijenja i dokumente a to su samo neki od saljivih komentara ali kada se bolje sagleda to i jeste iistina.

iznad teksta jasno mozete da vidite kako je Maja izgledala tokom svog srednjoškolskog skolovanja i moramo da priznamo da je ovakva i usla u prvu sezonu rijalitija Zadruga dok je sada druga osoba. Jedna od onih koja je isla skoro pa istim stopama jeste Dalila Mujic koja je na svojoj maturi u srednoj skoli se pojavila u providnoj haljini gdje su se svi pitali sta joj ovo treba.

Ovdje se jasno mize vidjeti kakva je ona prije bila, da je na sebi napravila mnogo promjena a svi se pitaju kako su je profesori pustili uopste da se tu pojavi a vjerujemo da se i velika vecina vas slaze sa nama jer je ovo zaista neprihvatljivo.