Ceca grca u problemima- Treba joj 2 miliona! KRIZA UDARILA I NA NJENA VRATA, EVO ZASTO NEMA TU KOLICINU NOVCA?

Zadnjih mjeseci pjevačica Svetlana Ceca Raznatovic je sve vise rezervisana za nastupe i koncerte sirom cijelog regiona pa se jako cesto pojavljuje kao i specijalni gost na privatnim proslavama. Razlog ovoj aktivnosti nije samo zelja da nastavi sa turnejama nego i planira snimanje novog albuma i jako velika zelja joj je ponovo napraviti Usce. Za ostvarenje ovih ambicija treba mnogo novca, to jeste u ovom slucaju oko 2 miliona eura.

 

Svetlana Ceca Ražnatović je inace ikona nase domace estrade i svaki dan dobija poruke od ssvojih fanova koji jedva cekaju novi album i da se desi i koncert. Kada je pogledala koji sve troskovi trebaju da se dese prilikom ostvarenja ovog projekta shvatila je da mora da ulozi dosta napora i da se angazuje na terenu da bi pruzila publici kvalitet kao sto je bio i na samom pocetku njene karijere.

Iako je poslednji album objavila 2016 godine a drugi koncert na Uscu je organizovan i održan 2013 godine i to pred 13.000 ljudi Ceca je rijetko nastupala predhodnih godina te je objavila samo nekoliko singlova. zadnja pjesma predstavljanje za javnost je “Za kraj” koju je snimila za potrebe filma o Džeju i prepjevala pjesmu sa kolegicom Mayom Berovic “Ne racunaj na mene.”

 

Kako smo uspjeli da saznamo Ceca je planirala ove godine da objavi novi album i da se organizuje novi koncert na Uscu. Ali naisla je na prepreke jer pjesme koje je dobijala od kompozitora nisu joj se svidjele ali shvatila je da treba dosta novca da bi ostvarila sve te planove. Radi toga zakazuje sada nastupe po jako niskim honorarima a to se nije naviklo od nje.