ŠOK- Zmije izašle ispod snega! SVI VERUJU DA OVO NIJE DOBAR ZNAK! Poznati zmijolovac upozorio sve (FOTO)

Svi ljubitelji prirodu koji vole novogodišnje i božićne blagdane da provedu u planini i da uzivaju u ljepotama a ono sto je iznenadna prisustnost jesu ZMIJE!

Poznati hvatač zmija po imenu Vladica Stanković je otkrio sada o cemu se tacno ovdje radi i kakva je situacija.

“Trenutna temperatura je sada malo viša od normalne i radi toga zmije su se probudile prije iz zimskog sna i bude se i onda izlaze.”

Ovo je fenomen koji se desio i prošle godine i njih je privuklo zaista toplo vrijeme i ugodno. Obično se u tom razdobolju očekuje da temperatura pada a ovdje je raslo.

Vjeruje se da je neobično ponašanje zmija zimi pokazuje da nam dolazi katastrofa koja bi mogla da ukljucuje i potrese a i jasno nam je da se to polako pocelo desavati.

 

Prema riječima Snežane Ašanin ljudi su se kroz historiju zaista mnogo plasili neobičnih pojava koje se javljuju pogotov kada je nesto iznenada.

Vjerovanja su bila takva ako se zmija vidi u zimskom periodu to je neka koja je nekog ujela u ljetnom periodu i zemlja je tada nije htjela prihvatiti na zimski san. To su pojave koje su uvijek povezivale se sa negativnim događajima koji su izazvali strah među ljudima gdje se ta pojava dešava.