Ava Karabatić brutalno iskrena: MUŠKARAC NE SMIJE DA IMA MANJE OD OVOLIKO CM DOLE JER ONDA NIKOME NIJE DOBRO! Otkrila i previše

Poznata Hrvatska starleta, pjevačica ali i manekenka Ava Karabatić je svima poznata po tome da je jako otvorena ali da kod nje nema ni tabu tema. Ona opisuje sebe kao zivi afrodizijak i preporučuje da se tada jedu i bademi, jagode i avokado a to su inace stimulansi koji su vam potrebni.

U razgovor je naglasial da je jako bitno da je intimnost jaka u vezi, “Razgovarajmo o necemu sto je kljucno kako bismo izbjegli razvode i preljube koje se dešavaju na svakodnevnom niovu. KAda me pitaju koliko i kako je strast bitna ja bi rekla da je to 85 posto.”

Kod nje na usima su minđuše sa brojem 18 i onda su je pitali zasto ipak nije odabrala broj tri jer u svojoj pjesmi spominje “Tri puta na dan” njen odgovor je ovo bio!

Pa za mene je broj 18 jer decko sa kojim cu da budem mora da ima vise od 18 godna a takođe moze i more da ima 18 na nekom drugom mjestu.- svi su se iznenadili.