Godinama sakrivena a evo kako izgleda supruga Lepog Miće! NIKADA NEĆE sa njom u javnost a kada je vidite JASNO ĆE VAM BITI

Iako je supruga LEPOG Miće jako rijetko u medijima pojavila se u zadnjem dijelu gledanog takmičenja Zadruga. Zadrugari su imali priliku kao nikada do sada da je vide u video snimku koji su svi dobili od svojih porodica.

Mico dok je gledao video u tom trenutku je iskoristio priliku da sve svoje kolege upozna sa svim pojedincima koji su se pojavili na ekranu. Nakon toga dolazimo do trenutka kada je ugledao suprugu Snezanu koju je neprestalno obasipao pohvalama i lijepim komentarima. Sračunatim potezom Sara, Micina kcerka je otkrila medijima da nikada nije bila u javnosti jer su to izricito trazili njeni roditelji a ona naravno postovala.

Iako ona svog tatu bodri i ohrabruje ga da ucestvuje u rijaltii programima kako je i sama rekla i ona to cesto gleda sada je odlucila da bi bilo najbolje da njeno prisustvo i dalje bude dalje od ociju javnosti. “Posvecen sam tome da prema njoj se odnosim sa mnogo postovanja ali nikada nisam htio da ona bude ta koja je izlozena nekim neprikladnim ponašanjima i to sa mije strane. Ruzan jezik i fizicka agresija se potpuno odvojila od nje i ne zelim da bude dio njenog postojanja.”