Baba Vanga je otpočetka znala kakva sudbina čeka Putina! ČEKA GA OVAKAV KRAJ- Šok je za sve zar ce ovako da završi

Navodno ona je bila slijepa prorocica koja je poznata svima po svojim predviđanjima u jednom trenutku je izjavila da ce predsjednik Vladimir Putin da postane i “Gospodar Svijeta.” Ova proročica je poznata kao i Nostradamus Balkana ili Baba Vanga a umrla je prije 25 godina ali je ostavila i dubok trag jer je imala mnogo predviđanja.

U jednom od intervjua koji je iz 1979 godine Baba Vanga je vidjela da ce Rusija da bude prava velika globalna sila. Ona je upozorila na mogucnost da ce se desiti Treci svjetski rat kao i da je moguce da ce koristiti i nuklearno oruzje. Tokom razgovora sa piscem Valentinom Sidorovim te je rekla da ce Putin da bude veliki politički lider i on ce da napravi promjene u svijetu.

Baba Vanga je rekla da ce Rusija i Vladimir Putin da budu nepokolebljivi da ce izazovi da budu ispred njih ali ce i dalje jak biti. Ona je tvrdila da ce se svi problemi rastopiti pred snagom Rusije koja se desi i da ce Putinova slava i dalje jaka biti i da ce tada i globalna sila da budu.

Britanski mediji prenose da je Baba Vanga imala predviđanja koja su se i ostvarila. Govorila je i napadima 11. septembra u New Yorku, te i katastrofa u Černobilu i smrt princeze Dajane.