Bivsi dečko Cece Raznatović progovorio: MUHAREM SAMARDŽIĆ i dalje se sjeti nje: “Pobjegla je od mene…”

Sada malo govorimo o Ceci Raznatovic o kojoj se mnogo spekulisalo je rneke informacije su skoro pa sakrivene. Naime ono sto je javnost pricala a ona nikada nije htkela da komentarise jeste da je bila sa Muharemom Haro Samardzicem a on je povezan sa tim da je imao nocni klub na granici kod Slovenije i Austrije.

Prije nego li se desio sukob u bivsoj Jugoslaviji on je vec odavno bio nastanjen u Austriji   i Švicarskoj i tada je imao suprugu Anku i djecu. On je zaradjivao tada dok je pravio razne organizacije događaja u raznim diskotekama gdje je dovoio poznate folk muzicare a tu je bila i Ceca.

Iako je bio u braku on je tvrdio da je bio sa Cecom u vezi koja je tada nosial prezime VELIČKOVIC i njihov odnos je trajao tri godine.

Za Haru se vidjelo kada je Svetlana posjecivala njegovu kafanu 1990 tih godina a onda kada se vratila za Srbiju skoro pa svakodnevno ga kontaktirala.

Jednog dana mi se javila i ispricala kakva je to bila njena prica o bijegu od kuce te je tako i probila se do mene. Isprva sam sumnjao u njene rijeci a nekoliko dana kasnije se ona neocekivano pojavila kod mene i tada mi je sve jasno bilo,

 

 

Nakon toga sam je nekako vratio za Srbiju gdje nisam imao nikakve neugodnosti iako je rat trajao. Jako je vrijedno da se napomene da nisam zaustavlje  i da nije bilo smetnji.

 

Pjesma “Beograd” je ostavila dubok traj na estradnog umjetnika dok je Muharem jednom i to javno spomenuo. Prisjetila se trenutka kada je pjesma stigla do nje i rekla kao je o tome tada mislila.