Krio se od žene: Iskopao tunel do kafane a pogledajte šta je svako veče radio! SUPRUGA BIJESNA

Svaki dan na drustvenim mrezama i portalima moze da se vide razne situacije koje se dese u svijetu pa skoro svaki sat. Sada nama dolazi prica iz Ujedinjenog Kraljevstva o nekim naporima koje je muškarac uradio da bi se dodvorio svojoj supruzi i dosao do nje.

On je imao odlucnost na svoj nacin. On je Irski vodoinstater koji je iskopao tunel koji je bio oko 800 metara od njegove spavace sobe pa sve do obliznjeg paba u koji je odlazio.

Njemu je trebalo oko 15 godina da dodje do rjesenja i sve je to uspio da rijesio dok je gledao jedan film koji mu je dao inspiraciju. ON kaze do ovog ga navelo hrkanje njegove zene koje ga u nekim stvarima izludjivalo.

On je godine 1994 godine gledao film Iskupljenje iz Shawshanka i odlucio je da na ovaj nacin rijesi hrakenje svoje supruge. Inspirisan filmom poceo je projekat iskopavanja rupe ispod kreveta i to ga je vodilo do obliznjeg bara i tada je sve rijesio. KAda god je zena bila u kupovini on je marljivo radio na tunelu koristeci razne alate, lopate pa cak i busilice za tunele da bi to napravio. Tek 2009 godine je dosao do druge strane i nasao se u zenskom wc i praonici odjece. Tokom svog puta zadrzao se svoje navike da svako vece ide u bar u 23 i vracao se kuci tek poslije ponoci.