HITNO OGLAŠAVANJE: Nakon svega ovo mu nije trebalo! Toni otkrio istinu o pomirenju s Draganom! (FOTO)

Moramo da kazemo kako je Dragana osoba koja je jednostavno javnost sokirala sa objavljom na drustvnoj mrezi. ona je poznata licnost koja je godinama na estradi a njen bivsi suprug nikada nije volio da bude u medijima i da se o njemu previse govori. Ovaj put su se svi iznenadili kada je on na drustvenim mrežama progovorio nesto o pomirenju sa Draganom i to mozete da procitate o cemu se radi.

Ona je bila ta koja je obavjestila sve da je stiglo do prekida da je doslo do kraja braka, i to nakon 24 godine odnosa. ona je rekla da je uvijek rasla u porodici koja joj je usadila da nikada ne treba da se razvede, da treba odnos da ce suva a ona je nekoliko godina se borila i rukama i nogama da sve sacuva. Ona kaze da ona i Toni dugo vremena skupa nisu bili i kako ne dijele odavno iste interese za zivot i doslo je vrijeme da predstave ljudima da je kraj stigao.

 

On se sada oglasio svega dva puta a prvi put je demantovao ostro da je on prevario Draganu i da je razvod dosao radi neke druge a drugi put je demantovao da se mire i rekao da to nije istina.