Biznismen iz Amerike trazi pouzdanu osobu: “Treba cuvati djedovinu i nudi mu 700 eura i boravak u domu ali samo UZ OVAJ USLOV! JAVITE SE

Cesto ima pojava da se pojedinci koji su se odavno preselili imaju svoje nekretnine koje su im na Balkanu i jednostavno toliko su vezani da ne planiraju da ih prodaju. Ovi pojedinci su jednostavno posvetili cijeli svoj zivot inostranstvu kao i izgradnji domova u svojoj zemlji. U selu Gorenjem Selu koje je udaljeno oko 7 km od centra grada sada Americki poduzetnik trazi porodicu koja bi tu stanovala ali i radila na njegovom imanju.

Nadalje on pokazuje da je jako zabrinut za dobrobit svog djeda i on je sada spreman da ponudi stoku za uzdrzavanje porodice bilo da se radi o stadu od 10 krava ili 100 ovaca i koza a to je jednostavno profit koju bi porodica imala. On je jako dobar i uspjesan poduzetnik u Sjedinjenim Drzvama i ima mnogo preduzeca i veliki profit i nekretnine od preko 50 hektara te tu ukljucuje se i rezidencije, staje i mnogo sadrzaja koji ide uz sve to.

prema nekim rijecima Sutovica porodici kojoj ce biti dodjeljen cjelokupni prihod od prodaje mlijeka, sira, teladi i janjadi. Nasa imanja su opremljena sa svim bitnim strojevima i to nam omogucava da se njihovu zahtjevi svi ispune.