Biznismen Miloš (66) zaludio djevojku od 19 godina i odmah je zaprosio! NIKO JOJ ne može pružiti ono što joj on pruža!

Njegovo ime je Miloš i on je biznismen koji je pronasao sada zas ebe 50 godina mlađu djevojku koja ga je sarmirala odmah onog trenutka kada se pojavila.

Miloš Kant koji ima sada 66 godina je poznati švicarski poduzetnik ali je češkog porijekla te je sada sretan u ljubavi sa djevojkom od 19 godina po imenu Anbel. Fotografi su zatekli ga u romanticnoj setnji na jednom od festivala u Karlovim VARIMA pa su od njega tada dobili i potvrdu da je u novoj vezi.

 

 

Anabela je zaista sjajna, ne koristi nista nedozvoljeno, nema tetovaze, pirsinge a nema ni neke zivotinje sto jako cijenim kod nje. Pored toga jako sam sretan jer sam upoznao djevojku iz Češke jer mi nedostaje nas humor a sa njom sa sve to dobila.

 

Pitao sam da li zeli da bude samnom a ona mi je odvratila da joj odgovaram ja radi karaktera i da je sve zabavlja. Rekla mi je i to da joj se svidja sto se brinem o njoj i o sebi i mogu da vam kazem da je jako sretna kao da je vec u tridesetim godinama.

Da vas podsjetimo o Kantu su govorili svjetski mediji prvi put 2019 godine kada je zaprostio i portugalsku zvijezdu na crvenom tepihu na Kanu se to desavalo.

Iako je ona pristala na brak ipak veza nije bila dugog veka.