Svi se pitaju šta se desilo sa starcem! Po stare dane šokirao sve objavom na instagramu:” ŠTA JE OVO TREBALO ČOVEKU OD 70 GODINA.”

Po svemu sto se dešava i sto mozemo da vidimo, jasno nam je da se nesto dešava sa glumcem Lazarom Ristovski koji je poceo da privlači na sebe mnogo pažnje kada je objavio vijest da se razvodi od svoje supruge sa kojom je bio pune 42 godine u braku . Iako su svi mislili da su u skladnom odnosu doslo je do razvoda i nikome nije jasno zasto. Svi su poceli da ga osudjuju da je on nju prevario sa duplom mlađom kolegicom i to u Americi se dešavalo sve.

On je više puta naglašavao da više ne moze da trpi Danicin život koji je bio gluma te da nikada nije bila kod kuće a drugi vjeruju da se ipak radi o tome da  su povjerovali i u Danicinu priču da je on u Americi upoznao mlađu djevojku sa kojom ju je varao gotov godinu dan. Svaka priča ima dvije strane a samo sinovi mogu da znaju sta se to dešavalo privatno kod njih. Na kraju svi su se lijepo razisli a on se iselio iz njihovog stana te je otisao da zivi u porodičnu kuću u Cetinju.

 

Lazar je sada jako aktivan na Instagramu gdje je objavio sliku u kupaćem kostimu a ispod je napisao natpis “Pozitiv i negativ” pa je po stare dane njega dovelo da se aktivira na drustvene mreže, Na nekim slikama se moze vidjeti i veci stomak. Pa su ga unistili sa komentarima.