Bogataš ugledao staru majku, odlucio joj prici i pitati šta joj treba! NJEN ODGOVOR GA RASPLAKAO! ČUVAJTE SVOJE MAJKE (FOTO)

Jedan muškarac koji je bio jako imućan je svoju majku ostavio u starački dom iako je imao sve uslove za nju i kucu i mogao je da se brine o njoj ali to mu nije ila zelja. Ponekada bi je posjetio a jednog dana su ga pozvali iz doma i rekli da kazu da se stanje majke jako pogoršalo i da dodje odmah.

Onda je on dosao majci u posjetu i pitao je da li joj treba sta a ona je na to odgovorila:

“Zelim da ovdje renoviras sve kuhinje u domu i da napravis klima uređaje. Onda je on upitao zacudjeno: Majko zasto mi to nisi prije trazila, sta te je navelo da sada trazis sve to.- rekao je on!

Navikla sam ja sine moj da je ovdje vruce u sobama, i na hranu i na glad i da nema dovoljno. Sine moj dragi ja sada od tebe to trazim, jer i kada tebe tvoja djeca ostave ovdje, da imas i ti bolje uslove nego sto imam ja sada.

Ovaj odgovor majke je na sve ostavio veliki utisak jer mnogo djece ima koji ne vode racuna o roditeljima kada ostare, i jako brzo zaborave sta su sve roditelji radili za njih i ne razmisljaju o situaciju da ce jednog dana i oni doci u istu situaciju kao sto su doveli svoje roditelje.