PEVAČ BEKI BEKIĆ otkrio svoju nacionalnost i radi toga doživio velike neprijatnosti! KADA čujete mu poreklo iznenadit će te se

Mi smo danas odlucili da govorimo o Beki BEKIĆU kao i njegovim početcim. On je imao i razne probleme tokom svoje karijere a jedno vrijeme je bio i proglašen pravim Srpskim nacionalistom. 1991. GODINE je odlucio da kupi stan u Beogradu ali tada je imao jako veliku neprijatnost.

Kada je Beki našao stan dobio je rješenje koje ni najbolji advokati nsiu mogli da shvate ni ti da protumače. Tu je pisalo sledece:

“Ovaj ugovor nije sklopljen jer je na predmetnoj nepokretnosti mijanja se nosilac prava svojina u korist dlica koje ima drugu nacionalnost i to utice posretno i neposredno na promjene nacionalne strukture.”

Beki nikada nije krio da je on Albanac iz Gusinje u Crnoj Gori. On je naravno i prije znao za ovaj zakon ali ga je pogodilo to jer se kola slomila bas u tom trenutku na njemu.

“Zar u Beogradu, u gradu gdje sam postigao sve, radio i zaradio u kojem sam dao mnogo ali stan sebi nisam mogao da kupim.” – rekao je tada Beki ali na svu sreću sredio je dokumentaciju i nekretninu na svoje ime je nabavio ali problemi stali nisu.

Kada mi se pojavila nova ploča muzički urednici su mu pitali “da li na njoj ima islama.” Pa ljudi dragi nikada se za to nisu pitali Dzej, Keba a mene uvijek.