Došlo je do velikog konflikta a onda nakon toga i raskid odnosa! SEKA ALEKSIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O RAZDVAJANJU, i otkrila razlog (FOTO)

Seka Aleksić je pjevačica koja je uspjela da se probija kao jako dobra i poznata licnost sa nasih prostora. Skoro deceniju i po ona je u braku sa Veljkom Piljkovićem i vjeruje se da joj je suprug napravio bajku od zivota a njihova ljubav je porasla u to da su dobili dva sina Jakova i Jovana koji su sada skupa u vili koju su izgradili u Staroj Pazovi.

U trentuku kada je bila spontana Seka Aleksic je donijela odluku da se uda za Dusana Vasilica koji je iz Svicarske. Ovaj izbor ce na kaju dovesti do velikih posljedica po nju pa je to dovelo i do zavoda. Nakon razvoda Vasilic je protiv Seke trazio i iznio jedan zahtjev, govorio je da mu ona duguje 40.00 eura kojima je doprinjela njenoj karijeri kao i da izadju CD.ovi.

Pored toga su bili i dokumentovani izvjestaji koji govore o tome da se prijetilo pjevacici, da je trazio naknadu sredstava koje je ulozio u njen album. On je usred ovog svega odlucio da da izjavu i za medije.

“Ja sam se nadao da ce da se stvori pop lik kojeg ce svi znati a ne neko gko ce da voli i zeli da nastupa po kafanama. Sukobi su se javili i nma pocetku a na kraju doveli do kraja.”