CECA I TEA UZMU 70.000 EURA ZA ROMSKI BAL U SKOPLJU! Bogati Romi nisu štedili, okitili ih paricama! ONE IM PEVALE NA UVCE U HOTELU

Svetlana CECA Ražnatović i pjevačica TEA Tairović su glavne zvijezde koje će biti na Romskom balu koji je organizovan u Sjevernoj Makedoniji a to ce sve da bude 18. januara i svi jedva cekaju to.

Njih dvije će tada da imaju priliku da tada pjevaju bogatim Romima koji su na ovim prostorima koji inače zive sirom svijeta cijelog ali dodju radi tog slavlja.

Kako su mediji saznali Ceca će za ovaj nastup da dobije 50.000 eura dok će Tea da dobije cifru od 20.000 eura i to je zaista dosta novca i vjerujemo da su zadovoljne sa tim.

Tu će da bude i Đogani koji su uzeli 10.000 eura a Sara Reljić je uzela 5.000 eura za svoj nastup.

Ovo je 44. tradicionalni “SVJETSKI ROMSKI BALU” I TO ĆE da bude organizovano sve u luksuznom makedonskom hotelu u Skoplju. Pored svih pjevača iz Srbije, tu će da bude i Muharem Serbezovski kao i mnoge zvijezde uz Sjeverne Makedonije.

Ovo je Romski bal koji je organizvan od strane Roma iz Skoplja a to je jedan od glamuroznih i posjećenih tradicionalnih manifestacija i tu bude oko 3000 roma svih starosnih doba iz cijele Evrope i to se jedva ceka.

Cijena karte za ovaj događaj je 3.000 makedonski denera ili je to u prevodu 50 eura a poreed trzepe koja ce da bude jako bogata i muzike, naravno da ce muzičari da dobiju veliki bakšiš jer slavlja ovog tipa ne prolaze bez toga.

DA VAS podsjetimo Tei i Ceci ovo nije prvi put da pjevaju na ovakvim slavljima ali vjerujemo da ce ovo biti prvi put da pjevaju skupa.