Nada Obrić će biti sahranjena pored muškarca koji je prevario! NJENA ODLUKA SVE ŠOKIRALA

Kao sto ste vidjeli po naslovu danas govorimo o Nadi Obrić a ona je zaista velika zvijezda sa nase muzicke scene i ona je na estradi nedavno proslavila vjerovali ili ne 50 godina postojanja. Kako godine prolaze i kako covjek stari a samim tim razne bolesti dolazi NAda je uspjela da pobjedi najteze oboljenje. Lijecenje je obavila kod kcerke u Becu u Austriji tacnije a danas cemo pricati o tome.

 

 

 

Tada kada je najgeze bilo nije bilo potrebe da se sastavlja oporuka jer među mojom djecom nije bilo neprijateljstva a dobro im je poznato kakva je i kolika moja imovina i koliko ce oni to da dijele. Nema straha inace od predhodnog planiranja i raspodjele svega sto imam. Moj suprug pokojni i ja smo sve to stvari rijesili puno prije i pjevacica je to vise puta naglasila.

Nada OBRIĆ je inace jako izdrzljiva osoba pobjedila je tesku bolest cetiri puta i vjeruje da ce pred njom da budu samo lijepe godine i ona je svoju publiku uvijek postovala. Ona je govorila i o iskustvima koje je dozivjela u tim trenutcima. Kaze da je bilo trenutaka kada se pitala da li treba da se bori ili ne i to je za nju veliki uzas bio. Bezbroj noci je provela razgovarajuci sam sa sobom. Kaze da je to nesto najgore svakom pojedincu.