Ceca konačno nakon 3 decenije progovorila o zabranjenoj ljubavi sa Harom Samardžićem! “VOLJELI SMO SE ALI ON NAS RAZDVOJIO.”

Ceca je nedavno odlucila da ce da prizna da je bila u vezi sa Harom Samardžićem a to je godinama zaista tabu tema bila. Dok je Ceca osoba bila koja je uvijek otvoreno govorila o svojim vezama on joj je ostao tema koja je sakrivena. Njihova veza se desava pocetkom 90.tih godina ali Ceca je nedavno odlucila da prvi put javno prica o ovoj temi.

‘Jednom priIikom, ipak sam odlučiIa, nakon svih d0gađaja, kontaktirati MerIina početkom 2000-ih. PlaniraIi smo p0novnu saradnju, ali nažaIost, nakon toga se više nismo čuli. ImaIi smo lep razgovor… Interesantno je da mi je Dino pokIonio sve pesme. Ipak, u momentu kada su pesme izIazile, nisam smjeIa preuzeti taj rizik i potpisati ih.

“Tada sam imala samo 20 godina i odusevljena sam bila. Uzela sam pjesmu “Beograd” iako je napisana kao duetska. KAda sam je odnijela u Beograd od Marine i Fute nisu bili odusevljeni. “ZAboravi” pjesma je prosla ali “Beograd” ipak nije. Ali ja sam odlucila da pjesma se nadje na albumu. Oliver Mandic mi je bio od velike pomoci jer mi je sredio sve stihove.”

“Ovo sjecanje, rusi meni sve, moj Beograde zagrli me.”

Mi smo dopunili i muziku i tekst a nisam mogla ni da sanjam koliko ce ovo pjesma da bude poznata to jeste hit koji traje godinam I DAN DANAS. To je istinita prica, mozda je Merlin zaboravio ali ja nisam,

Njegova djela su zaista posebna i ne moze niko da ih ospori. Svako ko bi bio neprevedan kada bi rekao da on nema talenat i da mu ne valja glas. Njegove pjesme su carobe i jednostavno kao da ima neka magija. Razlog kojeg nisam smjela da preuzmem rizik je taj da su tenzije jako velike bile i nisam htjela da Merlin kroz sve to ima probleme.

“Razmisljala sam o tome da ga ne ukljucim u neke neprilike.” Rekla je tada diva. ona je rekla da su i Haro i ona bili skupa u vezi. Nakon pocetka sukoba koji se desavao u Jugloslaviji ona prekida svaki kontatk sa njim.