SREĆA JE OTISLA OD NJIHOVE PORODICE: Ponovo velika tuga u domu porodice Rokvić! Objava sve potresla, zar ovo da se desi

Godina je otkako smo ostali bez legende narodne muzike Marinka Rokvića. Jednostavno toliko brzo je otisai da smo se svi iznenadili. On je umro iznenada jer niko nije ni znao da je tesko bolestan i toliko se iskomplikovalo da nas je jako brzo otisao. Javnost se vise i nego potresla sa svim ovim jer je on u najboljim godinama nas napustio sa samo 60 godina.

Onda su nam opet stigle jako lijepe vijest iz doma Rokvica. Naime jedna od snajki od Marinka je ponovo u drugom stanju. Supruga njegovog sina Danijela kojeg je dobio iz prvog braka oglasila se sada na svom instagram profil sa jako emotivnom porukom.

 

“Godinu dana je proslo otkako deda nije fizicki tu ali svaki dan u nekom drugom obliku je on tu sa nama i jako je poseban.

“Jako ga cuvamo, isto nam je kao da je sa nama. Sjecamo se jednog ljetnog dana kada smo se drzali za ruku, obilazeci sve restorane ne obazirujece se kako izgledamo jer je smijeh i sala nesto bilo sto nas je spajalo. Nema slavuja koji je bio nas predvodnik ali su njegva prva dva osmijeha koji pjevaju iz dubine grudi za njim i mi pticice koje crkucemo koje pjevaju iz ljubavi i zahvalnosti sve kada kisa pada.”

“Na današnji dan izašla je zadnja pjesma naseg Marinka “Te noci kada umrem” a on je nije stigao objaviti ali od danas je tu za sve nas koji smo ga jako voljeli i postovali i ono sto je radio i stvarao u svojoj karijeri dugih 45 godina.” napisala je Sara a Bojana i Nikolas u prvi lajkali sve.