ROKVIĆ O ODNOSU SA MAJKOM: “Koji muškarac još ovako govori o ženi koja ga je rodila i odhranila?” (FOTO)

Nažalost tuga za Marinkom Rokvićem i njegovim odlaskom je i dalje velika. On je bio u braku sa Slavicom Rokvic te su skupa uspjeli da odgoje dva sina Nikolu i Marka Rokvica. Ali ono sto se zna jeste da je Marinko prije braka sa Slavicom imao dijete iz prethodnih veza, ali jako se to dobro zna jer je MArinko bio osoba koja je jako volio zene i pored SlaVICE I BRAKA I DJECE imao je odnose.

Marinko je iz prosle zajednice sa Milom dobio sina Darija. Marinko je osoba koja je pokazao svoju ocinsku figurut kada je sluzbeno priznao svoje prvorođence i dao mu je naravno prezime, kada se pogledaju sada neki pojedinci sa estrade koji ne zele da priznaju svoju djecu koja su rodjena van braka. Nakon Marinkove smrti Slavica koja je među mladjim generacijama sada poznata kao majka od Nikole Rokvica postala je figura koja je izazivala pozornost kod medija ali i javnosti.

 

Iako je imao podršku supruge Bojane Nikola Rokvic je nizao samo uspjehe. Duboka ljubav i odanost koje je bila iz djetinstva provedena sa bakom i dekom mogu samo da razumiju oni su sve to prezivjeli skupa ali majka Nikole Rokvica je bila tu da ga grli i svoju unucad dobro da cuva.