Naplatim za sat vremena, a odradim za 15 minuta! NAŠA POZNATA PJEVAČICA PRIZNALA KOJI ZANAT JOJ JE BROJ JEDAN I KOLIKO JE NJENA TARIFA!

Svi smo svjesni toga da na nasoj estradi pjevačice imaju mnogo novca a svi se pitaju da li je to sve od muzike. No i cijela estrada se bavi nekim sumnjivim poslovima a ova poznata pjevačica je bila gos tu jednoj tv emisiji gdje je i sama rekla da ima mnogo zena koji prodaju tijelo za novac a to kriju.

Kako kaže pjevačica one sebe nazivaju elitnom a ustvari one nisu te nego imaju samo bogate klijente ali su sve one iste, da li radile za 20 eura ili za 5 hiljada eura, posao im je isti, te isto rade. Elektra Elita je jako poznata i svi znaju da je ona prije bila muškarac a onda je odlucila iako ima djecu da postane zena.

Elektra trenutno zivi i placa porez Svicarskoj i tamo se ona legalno bavi najstarijim zanatom ali nikada to nije krila jer je to za nju normalan i unosan posao. Kako kaze ona sve naplacuje po satu iako nekada svoj posao zavrsi za samo 15 minuta.