CEO BALKAN U NEVERICI ZBOG GESTA MLADE MAJKE Slučajno načula razgovor u vrtiću, pa uradila nešto što je RASPLAKALO MNOGE (VIDEO)

U nesebičnom i spontanom činu, saosećajna majka pružila je pomoć nepoznatoj ženi koja je bila suočena sa teškom nevoljom zbog bolesti njenog deteta, što je dovelo do emotivnog putovanja po Balkanu.

Dok je vraćala svoju djecu iz vrtića, Hrvatica, poznata kao “mamabenedikta” na Tiktoku, dogodila se neočekivanom susretu. Slušajući razgovor između neidentifikovane žene i člana osoblja, otkrila je da je od majke zatraženo da sutradan ostane kod kuće zbog prehlade. Iako ovakva vrsta zahtjeva nije neuobičajena, Hrvatica je svjedočila kako majka u suzama priznaje da zbog obaveza na poslu nema alternativne mogućnosti zbrinjavanja djeteta. Ovaj potresan trenutak ju je natjerao da preduzme akciju.

Prilikom prikupljanja djece iz njihovog vrtića, slučajno sam uhvatila isječke razgovora između majke i tetke drugog djeteta. Naime, majka je izvukla svoje dijete iz objekta jer je dijete povraćalo. Kao odgovor, tetka je savjetovala majku da bi bilo najbolje da dijete sljedećeg dana ne ide u vrtić ako dijete nastavi povraćati.

Nemirnim glasom žena je nastavila da izražava svoje predstojeće suđenje u vezi sa poslom i nemogućnost da odmah uzme slobodno. Istaknula je važnost ispunjavanja svojih radnih obaveza uz uvažavanje valjanosti obje perspektive.

@mamabenedikta

#hrvatska #balkantiktok #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #balkan #pomozimojednidrugima

♬ Last Hope (Slowed + Reverb) – Steve Ralph

Tokom svog radnog vremena, ljubazno se prijavila da brine o djetetu.

Imam misao na umu – sutra ću ostati kod kuće. Zbog toga odlučujem da priđem ženi i kažem: „Slušaj, sutra ću biti na raspolaganju da ti pomognem ako ti zatreba pomoć. Bila bih više nego spremna da se brinem o Vašem detetu. Moje ćerke će ići u vrtić , dajući mi priliku da pospremam kuću i ispečem kolače.Možemo to kod mene, bez ikakvih problema.Dobro sam opremljena da se nosim sa situacijama koje uključuju povraćanje, pošto imam iskustva sa svoje dvoje djece.

U tom trenutku, ženine suze su potekle tako obilno da su potakle i moje suze. Potekla je jedna jedina suza, a siguran sam da bi mnogi od vas reagovali na isti način, nesposobni da ostanu apatični pred licem očaja koji se očitovao u njenom glasu. Naša se žarka nada da će ona osigurati zaposlenje“, izjavila je ova majka koja brine o dvoje djece.

Taj potez naišao je na veliki entuzijazam kod ljudi.

Taj gest nije promaknuo pažnje, a brojni pojedinci su u komentarima izrazili svoje oduševljenje i zahvalnost, odajući joj priznanje.

Među komentarima koji su ostavljeni ispod njenog videa bili su izrazi divljenja i čestitke, kojima se odaje priznanje njenoj lepoti i mladosti. Neki komentari su je hvalili kao uzor majkama, dok su se drugi čudili njenoj sposobnosti da inspiriše i podiže druge. Mnogi su bili dirnuti do suza njenim riječima i ljubaznošću, naglašavajući uticaj koji je imala na svoje gledaoce.