ČESTITKE SAMO PRISTIŽU- Najveća Radina želja konačno ispunjena! OGLASIO SE SADA I HARIS, KADA SU SE NAJMANJE NADALI, DESILO SE

Jako puno medija znaju ko je to Rada Manojlović kao i da je dugo vremena u vezi sa dečkom koji je dosta mladji od nje. Ljubav se rodila kada su se sreli u takmičenju Zvezde Granda a njegovo ime je Haris Berkovič, Dugo su bili u emotivnoj vezi i svi su čekali samo trenutak kada ce oni da oglase da se svadba sprema ali sada je sasvim neka druga informacija pojavila se.

 

Sada se na Instagramu Rade Manojlović pojavila jedna slika koja je naprije sve iznenadila. Naime ona je pozirala na slici i držala ruke na stomaku i to  u obliku srca. Svi su to povezali da se mozda radi o trudnoći pa je ona počela da dobija razne komentare i veliki broj cestitki sa svih strana.

Ali Rada kao Rada nije htjela da se oglašava ni ti da potvrdi ni podvrgne ovu vijest. Naime svi su se šokirali kada Haris nije htio da nista napiše ni ti da se oglasi povodom svega toga. Rada je poslike rekla da ona nije trudna nego je jednostavno na taj način i pozirala. Rekla je da je sve to bilo spontano i da je ta slika spontana bila.