Umjesto u nosiljci, kćerku Elenu sam doveo u kovčegu kući! ŠOKANTNA ISPOVEST oca umre bebe nasilnim porođajem! Beba je rođena sa 4.080 grama, supruga je molila za CARSKI REZ

Svih ovih mjeseci sam jedva cekao da je drzim, da je gledam kako raste, da je gledam kako se igra ali nazalost ja svoje prvo dijete, svoju Elenu koja je bila ziva samo par sati moram kuci u kovčegu da nosim. Danijel Novakov je odlucio sada da iznese svoju stranu priču o situaciju koja se desila. Naima njegova supruga je molila ljekara za carski rez ali on je mucio i nju i bebu i beba je rodjena mrtva. Danijelu je ptvo dijete,a zive u braku sa 5-godisnjom kcerkom supruge iz prvog braka.

Marica Mihajlović koja je 11. januara otisla u porodilište da rodi diejte. Svi smo bili jako sretni. Trudnoca uredna, sa redovnim pregledima. Svi rezultati i CTG kada je stigla u bolnicu je bilo uredu. Beba je zdraba bila. Supruga je rekal da je 12. januara vode u salu.

Ona me pozvala i rekla da je sve uredu da ide u porođaj i da će me nazvat kad sve zavrsi. Cekao sam cekao ali poziva nije bilo. Zvao sam bolnicu ali nista nisam dobio. Oko sredine podne sam nazvao drugi put i rekli su da je uredu. Posto se nije javljala otisao je u bolnicu i rekli su mu da e sve uredu, da ne brine i da ce ga pozvati.

Zena ga je pozvala oko ponoci i rekla da je bilo nesto sa djetetom. Ja sam je uvjeravao da ce sve biti dobro i molio sam Boga da sve bude uredu. Rekla mi je onda da je Beba prebačena u Novi Sada i da sada se radi na tome da se ona spasi.

Onda me supruga pozvala i rekla da je beba umrla. Plakao sam. Ona je rekla da je molila doktora za carski rez jer je beba krupna bila ali on je prijetio da ce joj slomiti zube, vilicu te psovao.