SVI JE PAMTIMO SA GRBOM I RAZDVOJENIM OČIMA! Pogledajte DIVNU DNK sređenu, niko ne moze da vjeruje da se PROMJENA desila, ŽARI I PALI

Živimo u vremenu kada se rijaliti programi jako gledaju i naravno da imamo dosta onih i koji su čuli za rijaliti zvijezdu DIVNU DNK  a ona je dobial i nadimak u jednoj od emisija gdje je bila i sama ucesnik. Neki ljudi koji su ucestvovali u rijaliti programu ostavilo je veliki trag a to je uradila i sama DIVN DNK kada su je mnogi zavoljeli jer je bila iskrena i tako kupila sve.

Ona je u rijaliti programu bila sa suprugom Markom i tu su se dešavale razne situacije i neki momenti koji se i dan danas prepričavaju. Ona je voljela da bude sa drugim zadrugarima i da šeta a Marku je to mnogo semtalo. KADA su bili u rijalitiji oduzeta im je kćerka Kristina radi jako teškog materijalnog stanja, a sada smo vidjeli da je curica vraćena i da imaju i novo člana porodice a njihovi fanovi su presretni radi toga.

Kada se sada pogledaju slike koje je emisija PAPARAZZO lov snimila moze se vidjeli da Divna na sve načine se trudi da se brine o svojoj porodici i naravno da sve majke trebaju da se ugledaju na nju jer iako ima zdrastvene probleme brine u svojoj porodici.